Vállalatunkról

Magyarország egyik meghatározó mezőgazdasági fellegváraként, kiemelt figyelmet fordítunk a növénytermesztés és a vadgazdálkodás harmóniájára, mely nyugodt, vadban és lehetőségekben gazdag vadászterületet biztosít a vadászni és mellette pihenni vágyó vendégek számára.

Vadászterületünk Baranya megye déli részén, hosszan az országhatár mentén helyezkedik el.

Környezet

Az elszórtan beékelődő erdőfoltokban, nádasokban és tórendszerekben a vad egész éven át beállóhelyet és nyugalmat talál.

Kellemes, öreg fák által őrzött parkban, zajártalomtól mentes környezetben elhelyezkedő Békáspusztai vadászházunk kiváló kikapcsolódást ígér nem csak vadászoknak, hanem a békét s nyugalmat kereső, pihenni vágyó vendégeknek, családoknak egyaránt.

Szolgáltatások

13 kényelmes szoba, több egymástól elhatárolt étterem és jól felszerelt konferenciaterem szolgálja a vendégek békés időtöltését és az üzleti megbeszélések, tréningek nyugalmát.

Szakavatott vadászati szakszemélyzettel, hangulatos és kényelmes vadászházi szolgáltatásokkal, házias jellegű, gyakran méltatott konyhánk és villányi pincészetünk kínálta gasztronómiai élményekkel fogadjuk a hozzánk ellátogató kedves vendégeket.

Nézze meg szolgáltatásainkat!

Szállás és étkezés
Vadászat