Kedves Látogató!

Tisztelettel köszöntöm oldalunkon, amely betekintést ad az érdeklődő számára társaságunk vadászati és vadgazdálkodási tevékenységébe, és a hozzá kapcsolódó vadászház hangulatába.

A Vadászati Ágazat vezetőjeként szeretném Önnek pár szóval bemutatni vadászterületünket, szolgáltatásainkat és azt az elkötelezett munkát, mellyel a vadállomány védelme és tisztelete által vezérelve ezt a legendás vadászterületet kezeljük.

A kiváló adottságokkal rendelkező vadászterület Baranya megye déli részén, hosszan az országhatár mentén helyezkedik el. Döntően mezőgazdasági jellegű, melyet hangulatos erdőfoltok, halastó-rendszerek és jelentős kiterjedésű, a vad számára kiváló búvó és beálló-helyet biztosító lefolyástalan területek, sásosok, csatornarendszerek és nádasok színesítenek.

A Duna és a Dráva árterei által körülölelt, 33 000 hektáron elterülő vadgazdálkodási egység fő vadja a kimagasló genetikai értékű Gímszarvas melynek kezelésére és védelmére az aktív vaddisznó és őzgazdálkodás mellett a tulajdonosi kör elvárásainak megfelelően, kiemelt figyelmet fordítunk. A nagyvadgazdálkodással párhuzamosan féltve őrizzük, minden eszközzel védelmezzük és támogatjuk az igaz vadászember számára oly kedves apróvadat is.

Kellemes, öreg fák által őrzött parkban, zajártalomtól mentes környezetben elhelyezkedő Békáspusztai vadászházunk kiváló kikapcsolódást ígér nem csak vadászoknak, hanem a békét s nyugalmat kereső, pihenni vágyó vendégeknek, családoknak egyaránt. 13 kényelmes szoba, több egymástól elhatárolt étterem, és jól felszerelt konferencia-terem szolgálja a vendégek békés időtöltését és az üzleti megbeszélések, tréningek nyugalmát.

Szakavatott vadászati szakszemélyzettel, hangulatos és kényelmes vadászházi szolgáltatásokkal, házias jellegű, gyakran méltatott konyhánk és villányi pincészetünk kínálta gasztronómiai élményekkel fogadjuk a hozzánk ellátogató kedves vendégeket.

Vadászati Ágazat